Femeia a fost dintotdeauna nevoita sa se distinga prin gradul ei de rafinament pentru a impresiona . O atitudine gratioasa si fermecatoare, o privire seducatoare si gesturi calde, reusesc sa fie incadrate cu perfectiune de o tinuta aparte.

Brandul Ella Collection a urmarit inca de la inceput sa puna in valoare frumoasele trasaturi ale unei femei, prin tinutele create care imbina frumusetea si noutatea stilului cu materiale de calilate si croieli unice. Acestea au reusit de fiecare data sa puna in lumina doar cele mai frumoase forme ale femeii.

Indiferent de gusturi, Ella Collection cuprinde o gama variata de rochii sau alte produse potrivite evenimentelor speciale care au loc pe parcursul fiecarui sezon. Calitatea produselor reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje, astfel incat orice femeie care alege sa imbrace o tinuta se va bucura in totalitate de comfort si cu siguranta sa va simti speciala si de-a dreptul originala in culori vii dar si delicate.

Este o firma de familie care a fost înfiintata în anul 1996, cu un capital privat romanesc, care a rezistat pe piata printre alte branduri mari, datorita seriozitatii, pasiunii si implicarii administratorului si a angajatilor.

Obiectivul nostru este de a produce si comercializa produse de calitate la un pret competitiv pe piata interna si de a readuce produsele romanesti in atentia cumparatorilor/consumatorilor. 

Testimoniale